Projektni partneri

Mi smo tim od 5 organizacija iz Italije, Rumunije, Srbije, Portugalije, Grčke i radićemo zajedno na podsticanju učešća i saradnje mladih u cilju održivog razvoja.

Gramigna-logo

Gramigna OdV

Gramigna ODV je italijansko udruženje koje nudi socijalnu uključenost i održivi razvoj za ugrožene ljude u socijalnoj poljoprivredi (izbeglice, migranti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima, zatvorenici).

EDUFONS – Centar za celozivotno obrazovanje

EDUFONS je osnovan da bi ojačao društvenu zajednicu kroz celoživotno obrazovanje, informisanje, promociju aktivnog demokratskog građanstva, poštovanje različitosti i sticanje ključnih kompetencija.

geyc-logo

GEYC – Group of the European Youth for Change

Group of the European Youth for Change – GEYC (Grupa evropske omladine za promene) je rumunska nevladina organizacija čija je misija osnažiti mlade da menjaju svoju zajednicu. GEYC koordinira aktivnost Evropske mreže PRISMA (http://prisma-network.eu).

check-in-logo

ASSOCIACAO CHECK-IN – COOPERACAO E DESENVOLVIMENTO

Check-In – Saradnja i Razvoj je neprofitna organizacija, osnovana 2010, sa sedištem u Beji i operativnim sedištem u Lisabonu, u Portugaliji. Radi u uskoj saradnji sa javnim i privatnim subjektima, aktivno učestvujući u aktivnostima poboljšanja kvaliteta života.

ied-logo

IED – Institute of Entrepreneurship Development

Institute of Entrepreneurship Development – IED (Institut za razvoj preduzetništva) je grčka nevladina organizacija posvećena promociji inovacija i jačanju preduzetničkog duha. Prepoznajući preduzetništvo kao ključni faktor za razvoj i koheziju društava, oni sprovode istraživanja i u mogućnosti su da pruže inovativna rešenja.